Uitvaart

Cremeren of begraven zijn de eerste keuzen die gemaakt moeten worden om alle mogelijkheden rondom de invulling van de wensen te kunnen bespreken.

Een uitvaart, daar komt veel bij kijken. Wij van Myosotis staan voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar. Bij een uitvaart gaat het om een persoonlijk verlies, wij behandelen uw verlies met persoonlijke aandacht. Tijdens het gesprek over de uitvaart kunt u altijd uw persoonlijke wensen bespreken.

 

Een overlijden, wat nu?

Veel mensen weten niet wat ze precies kunnen verwachten als er een uitvaart geregeld moet worden. Waar moeten beslissingen over genomen worden, wat regelen wij voor u, wat kunt u zelf doen en hoe kunnen wij u hierbij helpen?

Lees meer

Een verzekering

Er zijn diverse soorten uitvaartverzekeringen. Voorbeelden hiervan zijn een kapitaalverzekering (Na overlijden wordt het verzekerd bedrag aan de begunstigde uitgekeerd). Deposito (U stort een door u gewenst bedrag bij ons). Naturaverzekering (dienstenpakket).

Wij kunnen altijd de uitvaart voor u verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent.

Wilt u een polis-check? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Rituelen en gebruiken

Iedere religie heeft eigen rituelen en tradities rondom een uitvaart. Bijvoorbeeld bij de verzorging en het begraven van de overledene.

Lees meer