Over ons

20150709_100614
Uitvaartondernemer
Het kantoor van Uitvaartverzorging Myosotis is gevestigd in de Stationsstraat in Amstelveen. Vanuit deze centrale plek in het historische deel van Amstelveen, worden alle uitvaarten gecoördineerd en komen de uitvaartverzorgers samen om uitvaarten te organiseren. Onze klanten kunnen hier terecht voor advies op maat, het bespreken van uitvaartwensen en voor rouwbrieven en dankbetuigingen. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, is ons kantoor elke dag geopend. Naast ons kantoor in Amstelveen beschikken wij over uitvaartcentra in Amsterdam en Weesp.

Team

De medewerkers van Myosotis hebben een bijzondere combinatie van kwaliteiten. Zij vertellen u graag meer over hun werk.

Lees meer

Missie en visie

De kernwaarden van Myosotis: Betrokken, Integer en Ondernemend.

Lees meer

Partner van DELA

Coöperatie DELA wil zoveel mogelijk zelf de uitvaarten van haar leden verzorgen. Hebben zij in een gebied geen eigen locatie, dan laten zij de uitvaarten van hun leden bij voorkeur verzorgen door een van hun partners. Zo borgen zij de kwaliteit van hun dienstverlening.

Een partner van DELA is een zelfstandige uitvaartonderneming die aan de strenge kwaliteitsstandaard van dienstverlening voldoet. Onze onderneming kan als partner uitvaarten verzorgen van leden van Coöperatie DELA. DELA kan via ons het persoonlijk karakter en de kwaliteit van haar uitvaarten waarborgen.

Geschiedenis

Twee jonge mannen van 23 en 24 jaar oud. Werkzaam in de zorg en geïnspireerd kozen zij voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Na het behalen van het diploma, startten ze vrijwel meteen hun eigen onderneming. De naam hadden Charles en Bob al snel bedacht: Myosotis.

Lees meer

Keurmerken

Lees meer

Contact

Lees meer