Geschiedenis

Geschiedenis1997: Twee jonge mannen van 24 en 25 jaar oud. Werkzaam in de zorg en geïnspireerd kozen zij voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Na het behalen van het diploma, startten ze vrijwel meteen hun eigen onderneming. De naam hadden Charles en Bob al snel bedacht: Myosotis.

Dat is Grieks voor ‘vergeet mij niet’ en dat is waar de visie van Charles en Bob op is gebaseerd. De herinnering aan de overledenen voor nabestaanden zo goed mogelijk neerzetten en bewaren.

Ontwikkelingen:

Myosotis onderscheidt zich in de regio door hun service op maat en de dienstverlening voor zorginstellingen. Door de hoge kwaliteit groeide het aantal uitvaarten. Die groei betekende dat ze in 2004 twee panden aankochten. Hun kantoorpand in Amstelveen en het eerste uitvaartcentrum in Weesp. Anno 2016 beschikt Myosotis over een eigen kantoor in Amstelveen, twee eigen uitvaartcentra in Amsterdam en een uitvaartcentrum in Weesp.

Partner van DELA: een gedeelde visie

In 2006 vonden Myosotis en DELA elkaar in een gedeelde visie op het verzorgen van uitvaarten en dienstverlening. Wij hebben onderzocht hoe wij onze krachten in de regio Amsterdam konden bundelen. Op basis van die verkenning, hebben we de weloverwogen keuze gemaakt om Partner van DELA te worden. Een partner van DELA is een zelfstandige uitvaartonderneming die aan de strenge kwaliteitsstandaard van dienstverlening voldoet. Onze onderneming kan als partner uitvaarten verzorgen van leden van Coöperatie DELA. DELA kan via ons het persoonlijk karakter en de kwaliteit van haar uitvaarten waarborgen.

Dienstverlening staat voorop

Inmiddels krijgen wij van veel nabestaanden het vertrouwen om uitvaarten te verzorgen in de regio Amsterdam, Amstelveen, Almere, Weesp en het Gooi. Ons team is inmiddels uitgebreid tot 15 medewerkers. Zodat we de hoge kwaliteit dienstverlening kunnen bieden die we sinds de oprichting voor ogen hadden.