Uitvaartcentra

Uitvaartcentra

U neemt het liefst afscheid op een plaats waar u zich prettig voelt. In onze uitvaartcentra hebben we daarom speciale aandacht besteed aan de warme, huiselijke inrichting.

Uitvaartcentrum in Weesp

Ons uitvaartcentrum in Weesp ligt op de algemene begraafplaats Carspelhof. Een mooie, groene begraafplaats met water.

Verzorgen

Het uitvaartcentrum heeft een verzorgingsruimte, waar we overledenen verzorgen. U kunt hier als nabestaande ook bij helpen of aanwezig zijn. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zij vertellen u er graag meer over.

Afscheid nemen

De aula van het uitvaartcentrum is warm en sfeervol ingericht. Zodat u afscheid kunt nemen in prettige omgeving. De aula heeft de gebruikelijke apparatuur en een LCD-scherm waarop u video’s en foto’s kunt tonen.

Condoleance

Ons uitvaartcentrum is zeer geschikt voor het houden van condoleances. Bijvoorbeeld aansluitend aan de afscheidsdienst of ‘s avonds. U kunt de begrafenis ook aan laten sluiten op de afscheidsdienst, het uitvaartcentrum ligt immers op de begraafplaats.

Uitvaartcentrum aan de Europaboulevard

Aan de Europaboulevard in Amsterdam is een klein intiem uitvaartcentrum. Naast de afscheidsruimte is er een ruime aula waar afscheidsdiensten kunnen plaatsvinden.

De bereikbaarheid van dit uitvaartcentrum is goed, door de nabijheid van diverse uitvalswegen naar de ring A10 van Amsterdam.

Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster

Het uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster ligt aan de Rozenburglaan in Amsterdam, op het terrein van Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Ooster. Deze staat al generaties bekend om de sfeervolle omgeving. De manier waarop het uitvaartcentrum is ingericht straalt warmte en sfeer uit.

Afscheid nemen

Er zijn vier afscheidskamers met ontvangstkamers waar de nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Vanuit dit uitvaartcentrum is het afscheid goed te combineren met het gebruik van de prachtige monumentale aula gelegen op het terrein van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster.