Drukwerk

Enkele voorbeelden uit onze collectie

?

?

??

Rouwkaarten, gedachtenisprentjes en dankbetuigingen hebben wij in allerlei stijlen, voor elk wat wils. Ook helpen wij u graag met het opstellen van een rouwadvertentie.

Rouwadvertentie

De meeste nabestaanden kiezen voor zowel een advertentie als een rouwkaart, maar dit hoeft niet. Een rouwadvertentie is wel een goed middel om bijvoorbeeld oud-collega’s, kennissen van vroeger te laten weten dat iemand is overleden. Er zijn veel mogelijkheden om een advertentie persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding, tekening, prent of een persoonlijke tekst. Myosotis heeft contacten met de kranten en verzorgt dit dan ook graag voor u.

Rouwkaart

De tekst uit de advertentie kunt u voor de rouwkaart gebruiken, maar u kunt natuurlijk ook voor een andere tekst kiezen. Met foto’s of bijvoorbeeld een stukje uit een songtekst of gedicht maakt u een kaart persoonlijk. Het is belangrijk om het correspondentieadres en de details over de afscheidsbijeenkomst op de kaart te vermelden. Wij kunnen het ontwerp, drukken en versturen volledig voor u verzorgen.

Prentjes

Gedachtenisprentjes en bidprentjes worden vaak tijdens of vlak na de uitvaart uitgedeeld. Vaak staat er een foto op de voorkant en een tekst over de overledene aan de binnenkant. Maar het kan ook anders. Zo zien we wel eens prentjes met een door de overledene gemaakt schilderij of gedicht. Of een drieluik met foto’s van de overledene, zonder tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedankkaart

In plaats van prentjes uitdelen kunt u ook kiezen voor een bedankkaart na afloop. U kunt kiezen voor hetzelfde uiterlijk als de rouwkaart, maar dit hoeft natuurlijk niet. Een bedankkaart wordt heel persoonlijk als de directe naasten erin schrijven wat zij het meest bijzonder, mooist en het meest ontroerend vonden aan het afscheid.

Meer mogelijkheden

Wij kunnen ook ander drukwerk voor u verzorgen, bijvoorbeeld een gedicht, een foto op canvas, een boekje met teksten voor de uitvaartdienst, liturgie of het levensverhaal van de overledene. Mocht u nog andere ideeën hebben, dan helpen wij u er graag bij.