Horeca

24-6-2015 103Myosotis heeft sfeervolle ruimtes om na afloop van de afscheidsdienst met familie en vrienden na te praten.

Napraten en steun betuigen

Na de afscheidsdienst is het fijn om even bij te komen en rustig na te praten. Ook willen familieleden, vrienden en kennissen vaak nog persoonlijk hun steun aan de nabestaanden betuigen. Hiervoor hebben we bij Myosotis een sfeervolle ontmoetingsruimte.

De koffietafel

Het is gebruikelijk om de aanwezigen na de dienst een kopje koffie of thee aan te bieden. Dit wordt meestal de koffietafel genoemd. In de loop van de tijd zijn de wensen voor bijeenkomsten na een uitvaart veranderd. Onze mogelijkheden hebben we daarom ook aangepast. Zo kunt u voor diverse opzetten kiezen die aansluiten bij de herinnering aan de overledene.

Diverse mogelijkheden

Families kiezen bijvoorbeeld voor broodjes of gebak na afloop van de afscheidsbijeenkomst. Steeds vaker serveren we tapas of andere hapjes met een goede wijn erbij. Ook ontvangen we mensen wel eens met champagne in plaats van koffie of thee. Of misschien heeft u zelf specifieke wensen. Natuurlijk kan een kopje koffie of thee met een plakje cake ook nog steeds. En wilt u graag het lievelingseten van uw dierbare serveren, dan kunnen we dat voor u regelen. Uw wens is ons uitgangspunt en (bijna) alles is mogelijk bij Myosotis.