Vervoer

mercedesrouwbusmotorkoetsfiets

 

Veel mensen denken bij rouwauto’s aan donkere, geblindeerde auto’s met zwarte vlaggetjes. Maar er is veel meer mogelijk. En wist u dat de route niet direct naar de plaats van de uitvaart hoeft te gaan? U kunt ook een route kiezen die langs plaatsen gaat die een rol speelden in het leven van de overledene.
Wij zien allerlei soorten vervoermiddelen voorbij komen bij Myosotis. De overledene had bijvoorbeeld een bijzondere auto, die bij wijze van afscheid meerijdt in de rouwstoet. Of de overledene was gek op kamperen en wordt in een speciale rouwcaravan naar het uitvaartcentrum gebracht. En wat dacht u van een laatste vaart met de boot? Bijna alles is mogelijk.

Bijzondere auto's

In de collectie bijzondere rouwauto’s vindt u bijvoorbeeld een Oldsmobile Rocket uit 1956, of een Cadillac Super Crown Royal uit 1956. Andere kleuren dan zwart, bijvoorbeeld wit of roze, zijn natuurlijk ook mogelijk.

Bus

De uitvaartbus heeft 24 zitplaatsen. Zo kunnen naasten samen met de kist naar het uitvaartcentrum rijden.

Fiets

U kunt de kist ook per fietskar of bakfiets laten vervoeren. Als de gasten per fiets volgen, levert dit een bijzondere (en milieuvriendelijke) stoet op.

Motor

Was de overledene een motorfanaat? Het is ook mogelijk een motor met zijspan te huren voor de allerlaatste rit. Er bestaat bijvoorbeeld een speciale Harley Davidson uitvaartmotor. Een motoraanhanger is ook mogelijk.

Koets

Voor statig vervoer kunt u een koets kiezen, met mooi opgetuigde paarden en een koetsier in kostuum. Net als bij rouwauto’s, kunt u bij vervoer per koets volgkoetsen laten meerijden voor familie.